Vespa klub Hrvatska

//
  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Dobrodošli

E-mail Ispis PDF
Vespa World Club
Dobrodošli na službene web stranice VESPA KLUBA HRVATSKA!
Vespa Klub Hrvatska nacionalni je klub vlasnika i ljubitelja Vespi, okuplja vespiste i vespa klubove iz cijele države te predstavlja Hrvatsku u svjetskoj organizaciji Vespa World Club.
Klub je osnovan početkom 2007. godine, nastavivši tradiciju klupskog Vespa druženja u Hrvatskoj. Ponosni smo što u Klubu djeluju i bivši članovi ili osnivači dvaju kultnih hrvatskih Klubova - Vespa Kluba Zagreb AMD "Rade Končar", prvog hrvatskog Vespa Kluba osnovanog početkom 60-ih godina te Vespa Kluba Zagreb AMD "Akademičar", osnovanog početkom 80-ih.

Trenutno u Klubu djeluje gotovo 500 punopravnih članova, pored matičnog kluba organiziranih i u Vespa klub Dubrovnik, Vespa klub Histria, Vespa klub Rijeka, Vespa klub Split, Vespa klub Zadar i Vespa klub Zagreb te ustrojstvene oblike Vespa kluba Hrvatska - Vespa klub Metković, Vespa klub Podgora, Vespa klub Rovinj, Vespa klub Šibenik, Vespa klub Novi Vinodolski, Vespa klub Zagorski Purani i Vespa klub Varaždin. U Vijeću klubova, izvršnog tijela VK Hrvatska, svaki klub predstavljaju po dva člana.
Toliko o službenom dijelu priče jer, primjetit ćete to prije ili kasnije, mi nismo Klub u kojem vlada pretjerana službenost i hijerarhija ili se sve vrti oko par ljudi. Ovdje smo zbog ljubavi prema Vespi a ne nečijeg osobnog isticanja ili probitka i trudimo se to ne zaboraviti. Stoga se svi smatramo jednakima. Najviše smo ponosni na činjenicu da nas ima iz cijele Hrvatske i da se odlično družimo. Ne vjerujete? Pridružite nam se!
Kamo sad?
KLUB – Ukoliko ste ljubitelj Vespe kojeg zanima pravo Klupsko druženje, pridružite nam se. Tisuće Vespa Klubova u svijetu godinama spajaju nove prijatelje, zašto ne probati. Uvjeti su da vozite Vespu i da prihvatite Statut Kluba koji možete naći ovdje . Vespa Klub Hrvatska član je Vespa World Club-a, krovne organizacije Vespa klubova te učlanjenjem dobivate dvostruko članstvo i prijatelje širom svijeta. Ukoliko već imate Vespa Klub ili vas je spojila Vespa sekcija nekog moto kluba, naravno da ste dobrodošli.

KLUBOVI I PODRUŽNICE – Vespa Klub Hrvatska osnovan je da spoji vespaše cijele Hrvatske. Pridružite im se u organiziranju vespaša. Ako ste se već organizirali u Klub, još bolje, pomozite nam u izgradnji Kluba kojim ćemo se svi ponositi.
Trenutno pridruženi ili ustrojeni klubovi su:
- VESPA KLUB DUBROVNIK
- VESPA KLUB HISTRIA
- VESPA KLUB METKOVIĆ
- VESPA KLUB NOVI VINODOLSKI
- VESPA KLUB PODGORA
- VESPA KLUB RIJEKA
- VESPA KLUB ROVINJ
- VESPA KLUB SPLIT
- VESPA KLUB ŠIBENIK
- VESPA KLUB VARAŽDIN
- VESPA KLUB ZADAR
- VESPA KLUB ZAGORSKI PURANI
- VESPA KLUB ZAGREB
U formiranju su web stranice klubova. O susretima pročitajte na forumu.

FORUM – Klupski forum. Iako pomalo drukčiji od drugih, kreativno neuredan i poprilično slobodan, mi ga volimo. Provjerite zašto. Da se vratimo na „službeno“: Izneseno na forumu stavovi su pojedinca a ne Kluba, osim dijela foruma kojem samo članovi imaju pristup, ukoliko se radi o klupskim objavama članova Predsjedništva ili Skupštine.
Na forumu čitajte o:
- SESRETIMA: Saznajte gdje se u vašoj blizini uskoro sastaju vespaši. Pridružite im se u druženju i vožnji. Pročitajte kako je bilo na proteklim susretima. Informirajte se na vrijeme o godišnjim susretima u Hrvatskoj i inozemstvu.
- VESPI: Savjeti naših članova. Kupnja, servis i ostala tehnička pitanja. Kvalitetu i količinu savjeta možda možete povećati i vi. Javite nam se. Svako je iskustvo dobrodošlo.
- OSTALIM ZANIMLJIVOSTIMA: Priče i savjeti naših članova.
Hvala na posjeti, želimo Vam ugodno druženje i vožnje.
Vespa Klub Hrvatska

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 2 

Prijava

*Samo za članove kluba
1948_125
1955_gs
1975_ts
1999_px
2009_gts
Vi ste ovdje: O klubu Klub O klubu