Vespa klub Hrvatska

//
  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Crovespa 2010

E-mail Ispis PDF

Organizacijski odbor CROVESPA 2010 ovim putem zahvaljuje svim sudionicima susreta na dolasku unatoč najavi lošeg vremena te izuzetno kulturnom sudjelovanju što se od vespaša i očekuje. Zahvaljujemo se članovima Vespa klubova Viareggio, Nettuno, Slovenija, Graz, Valjevo, Društvu ljubitelja Vespe Beograd te domaćim Vespa klubu Dubrovnik, Split, Zadar, Rijeka i Histria na odličnom odazivu na naš susret.

Također, zahvaljujemo se svim donatorima: tvrtki Europlakat na postavljenim city-light plakatima, tvrtkama Cedevita, Montana i Klara na doniranim proizvodima, tvrtki Vectordesign na tiskanom materijalu, tvrtki Luluscooter na doniranim Vespa poklonima, Turističkoj zajednici Grada Zagreba na doniranom promidžbenom materijalu i poklonima, tvrtakma Quahva i Lavazza na kavi, tvrtkama Piaggio Hrvatska i Moto Mondo na organizaciji dočeka sudionika ispred HNK te tvrtkama Pentax i foto Badrov na izradi fotografija.

Zahvaljujemo se svim djelatnicima Gradske uprave - Sektorima komunalno i promet, Zagrebačkog Holdinga - ŠRC Jarun te HNK Zagreb na pristupačnosti, savjetima te na kraju odobrenjima za održavanje susreta te dozvolama za promet.

Posebno se zahvaljujemo MUP PU Zagreb, 1. i 2. postaji te prometnim policajcima koji su sudjelovali u pratnji naše kolone na izuzetno profesionalno odrađenom poslu te susretljivosti i prijateljskom odnosu za svaku pohvalu.

Naš slijedeći nacionalni susret - CROVESPA 2011, održat će od 9. do 11. rujna u SPLITU!

Vidimo se dogodine u Splitu!

CROVESPA 2010 TEAM

Više...

100. ČLAN KLUBA!

E-mail Ispis PDF

 Mauro Prenc iz Pule ponosni je vlasnik klubske iskaznice s rednim brojem 100. Čestitamo!

Više...

Uskoro Vespa PX 4T?

E-mail Ispis PDF
Nakon što je Piaggio izbacivanjem na tržište "Ultime" obilježio kraj proizvodnje svog najpoznatijeg i najprodavanijeg modela, Vespe PX, era skutera sa metalnim oplatama i ručnim mjenjačem je izgledala gotova, sve dok internetom nisu počeli kružiti interesantni tračevi...
Više...

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 3 

Prijava

*Samo za članove kluba
1948_125
1955_gs
1975_ts
1999_px
2009_gts
Vi ste ovdje: Novosti