Vespa klub Hrvatska

//
  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Susreti

Crovespa 2009

E-mail Ispis PDF
CroVespa2009Međunarodni godišnji skup Vespa kluba Hrvatska, u organizaciji Vespa klubova Rijeka i Istra, održao se u gradu Krku od 11. do 13.09. Na susretu je sudjelovalo 80-ak vespista iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Austrije i Srbije. Svi smo složno zaključili - najbolja Crovespa do sada. Bit će je teško nadmašiti. Velika pohvala organizatorima! Fotografije, filmove i izvještaje pogledajte na forumu.

Vespa World Days 2009, Austrija

E-mail Ispis PDF
Image
Vespa World Days (ex. Eurovespa) ove se godine održao se u austrijskom mjestu Zell Am See u blizini Salzburga, u organizaciji Vespa Club Austria. Na susretu je sudjelovalo i 27 članova Vespa kluba Hrvatska iz Splita, Zagreba, Umaga, Poreča, Rijeke i Dubrovnika. Glavni godišnji susret vespista, nekad naziva Eurovespa, privukao je oko 4800 vespista iz cijelog svijeta. Nama najvažniji događaj svakako je prihvaćanje kandidature Hrvatske za organizaciju Vespa World Days 2013. Bilo bi to najbolje moguće obilježavanje 50. godišnjice prvog međunarodnog susreta vespista.
Fotografije, filmove i dojmove članova koji su sudjelovali možete vidjeti na forumu.
Više...

CROVESPA 2008

E-mail Ispis PDF

Prekrasan susret, kakvom smo se nadali, prošao je u fenomenalnoj atmosferi vožnje i druženja. Sve što možemo reći je - kad ćemo opet? Nešto zbog najave lošeg vremena a nešto zbog obiteljskih i poslovnih obveza te bolesti, neki su vespisti morali otkazati ali nas 45 koji smo unatoč kiši i buri uspjeli dojahati do Zadra i vratiti se kućama sigurno nismo zažalili. Počašćeni smo dolaskom Predsjednika Vespa Club de France i Člana Predsjedništva Vespa World Club-a Jean-Louis Cruvellier-a koji je do Zadra također došao na Vespi.

Vrhunac velikog interesa medija za naš Klub i Crovespu 2008 svakako je prilog na glavnom dnevniku HRT-a. Prilog možete pogledati ovdje .

Više...

Zagreb

E-mail Ispis PDF
Za one koji žive u Zagrebu ili dolaze u Zagreb, mogu se slobodno pridružit ekipi koja se redovito četvrtkom nalazi u caffe baru "Retro", iza 20.00 sati.
Retro je jedno zgodno mjesto, ima veliku podrumsku prostoriju gdje može stati puno ljudi.
Više...

World Vespa Week 2008

E-mail Ispis PDF
 World Vespa Week je jedan od najvećih, ako ne i najveći susret Vespaša i ljubitelja vespa kulture u svijetu. 
Ove je godine odlučeno da će se susret održati u Trevisu, na jugu Dolomitskih alpi, gdje su se vodile neke od najvećih bitaka Prvog svjetskog rata. Prostor susreta proteze se na 140.000 m
U organizaciji sudjeluje 7 lokalnih vespa klubova.
Više...

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 4 

Prijava

*Samo za članove kluba
1948_125
1955_gs
1975_ts
1999_px
2009_gts
Vi ste ovdje: Novosti Najave Susreti